La Roche-Posay Romania :) www.laroche-posay.com

La Roche-Posay Romania :)  www.laroche-posay.com

Da, da, eu sunt, Rovinieta

Bine v-am gasit dragii mei ,eu sunt Rovinieta :D, da asa ma numesc si acum pot si scrie. Sunteti multi care ati auzit de mine, majoritatea soferi, care poate m-ati cumparat de cel putin cateva ori, alti ati auzit de mine de la soferi, cum ca sunt o necesitate la masina, alti nu ati auzit nimic de mine, dar nu ma supar, de acum o sa apar tot mai des pentru ca promovarea care mi se face este extraordinara, pe langa amenzile mari care le primesti daca nu ma ai pe masina ta :D.

Sa va spun pe scurt ce reprezint. O taxa de drum.Da trebuie sa ma platiti ca sa circulati pe drumurile nationale ale Romaniei. Din acesti bani, care ii dati pe mine statul roman repara drumurile, le face mai frumoase, le astupa, le indreapta , le aranjeaza ca condusul vostru sa fie cat mai placut si siguranta voastra sa fie maxima.

Pana nu demult ma gaseai rar, pe la unele benzinarii cand cum eram pe stoc., dar zilele acelea s-au terminat. Acum in era digitala totul se face rapid si usor si pentru asta cineva a avut idea sa ma faca o Rovinieta virtuala . E un site dragut, prietenos care cu multa amabilitate iti prezinta detalii despre mine. Are un calculator de rovinete atat pentru Romania cat si pentru Ungaria, are o lista de preturi, pentru ca eu sunt mai scumpa pentru o masina mai mare si pentru o durata mai lunga, are site-ul si un serviciu special pentru firmele cu mai multe autourisme, o sectiune de legistlatie unde iti explica de ce trebuie sa ma cumperi, un blog unde puteti povesti despre mine si cel mai important un sistem prin care ma poti cumpara on-line, fara sa mai trbuiasca sa mergi la benzinaria din capatul cartierului sau sa te plimbi pe cine stie unde sa ma cauti. Au facut un sistem frumusel unde ma platesti prin ordin de plata sau card, totul doar pentru tine :D.

Asa ca, prin urmare , tu cititorule, care sti de acum unde ma gasesti mai usor ca oricand, pe ploaie, sau frig, te astept sa ma cumperi cu drag sa te acompaniez pe drumurile tale

3 comentarii:

Anonim spunea...

Super tare :D

Anonim spunea...

Stiu si eu de acest site, chiar am sa incerc sa vad daca pot sa cumpar una pentru saptamana viitoare

Anonim spunea...

Frumoasa povestioara :D,

Trimiteți un comentariu