Totusi,departe de casa, in Italia la un hotel de cateva stelute, la micul dejun vad pe o eticheta unui bol cu ceva care pareau a fi vinete, scrie mare Egg Plant. Si ce imi spun , "nu sunt la mama acasa, dar vreau sa le incerc" , zis si facut. Mi-am luat cateva linguri de egg plant italienesc, mi-am luat 2 chifle si rosii taiate si m-am dus la masa. Gustul extraordinar al vinetelor m-a facut sa ma intorc de cateva ori la bolul pentru un refuel. Au fost asa bune incat le puteam compara cu a mamei. Am incercat sa comunic cu bucatarul sa il intreb cum le-a facut dar nu stia engleza si asa am ramas fara reteta reala a lor. E cea mai frumoas amintire culinara din Italia.
Pentru niste retete ideale va recomand sa intrati pe Pranzul din Caserola, e un site culinar inteligent cu retete una si una cu full video pentru fiecare.
Pofta Buna !!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu